Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Державна виконавча служба України оголосила про припинення своєї діяльності

August 26, 2015

Про це повідомляється на сайті ДВС.
«Постановою Кабінету Міністрів України від 21.01.2015 року № 17 «Питання оптимізації діяльності центральних органів виконавчої влади системи юстиції» ліквідовано Державну виконавчу службу України, на підставі якої створено комісію з ліквідації Державної виконавчої служби України (місцезнаходження комісії: 04053, м.Київ, вул. Артема, 73)», - йдеться в повідомленні ДВС.
Згідно із зазначеною Постановою завдання і функції з реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб) покладені на Міністерство юстиції України. Так, зазначені функції перейшли до Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (місцезнаходження комісії: 01001, м.Київ, ул.Городецкого, 13).
В даний час діяльність Державної виконавчої служби України щодо реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб) припинена і Державна виконавча служба України перебуває в процесі ліквідації.

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/%E2%80%8BDerzhavna-vikonavcha-sluzhba-Ukraini-ogolosila-pro-pripinennya-svoyei-diyalnosti.-8957.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!