Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держпідтримка аграріїв-2015: компенсуватимуть до 30 % вартості техніки та до 50 % вартості будівництва ферм

January 14, 2015

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення зміни до статті 17-2 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України».

Законом встановлюється, що сільгосптоваровиробникам відшкодовується в обсязі до 50 % вартість будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів для утримання великої рогатої худоби, свиней, птиці (в тому числі водоплавної та індиків), доїльних залів та створених на кооперативних засадах м’ясопереробних підприємств (чинна норма: «вартість  будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів з кількістю великої рогатої худоби не менше 500 голів, свиноматок – не менше 1200 голів та птиці - не менше 1 мільйона голів»), а також в обсязі до 30 % відшкодовується вартість закупівлі техніки та обладнання для сільгоспвиробництва, будівництва та реконструкції підсобних підприємств з переробки та зберігання сільгосппродукції.

Відповідний законопроект зареєстровано за № 1548. Наразі документ готується на підпис, набуття чинності передбачено з дня, наступного за днем його опублікування.

За матеріалами офіційного порталу ВРУ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!