Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Держекспертиза інноваційного проекту

August 27, 2013

Затверджено Порядок проведення державної експертизи інноваційних проектів.
Експертиза інноваційних проектів з метою їх кваліфікування як інноваційних здійснюється експертною організацією за рахунок коштів заявника у строк, визначений договором про її проведення, відповідно до Законів «Про наукову і науково-технічну експертизу», «Про інноваційну діяльність» та Порядку державної реєстрації інноваційних проектів і ведення Державного реєстру інноваційних проектів.
Для проведення експертизи заявник подає до Держінформнауки такі документи:

  • заяву про розгляд інноваційного проекту;
  • інноваційний проект;
  • бізнес-план інноваційного проекту на паперовому та електронному носіях;
  • копію документа, що посвідчує особу, та копію реєстраційного номера облікової картки платника податків або паспорта – для фізособи.

У випадку відсутності зауважень до комплектності документів та отримання від заявника інформації щодо укладення договору на проведення експертизи копії зареєстрованих документів протягом 3 робочих днів передаються до експертної організації для проведення експертизи, попередньо отримавши підтвердження її повноважень.
Результати експертних досліджень експертної організації оформлюються у вигляді окремих висновків експертів або окремих висновків спеціалізованих фахових експертних організацій. На основі отриманих висновків експертна організація оформлює висновок експертизи, оригінал якого надсилається Держінформнауки, а копія - заявникові.
Крім того, визначено особливості експертизи інноваційного проекту, на який поширюється дія Закону «Про державну таємницю».
Наказ МОН від 30.07.13 р. № 1052 набув чинності з 27.08.13 р. («Офіційний вісник України» від 27.08.13 р. № 63).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!