Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Горбунова Галина Олександрівна

August 15, 2014

[p1613]
Доброго дня!

Мене звуть Горбунова Галина Олександрівна, я голова відділення громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Житомирській області.

Майже за 4 роки роботи наша організація провела більше 40 семінарів для бухгалтерів як у самому Житомирі, так і в районних центрах Коростені та Новоград-Волинському. Учасниками цих семінарів стали близько 4 500 чоловік. На наші зустрічі ми запрошуємо фахівців із податкових органів, казначейства, фінінспекції, управління АПР та інших державних органів. Ми обговорюємо новини законодавства, розбираємо актуальні теми бухгалтерського і податкового обліку, спільно знаходимо правильні рішення, експерти відповідають на індивідуальні запитання.

Наша організація входить до складу Громадської ради при податковій службі області. Тому разом із іншими громадськими організаціями ми можемо впливати на вирішення проблем бухгалтерів Житомирщини.

У 2013 році ми організували конкурс «Кращий бухгалтер України», сама участь у якому допомагає підняти престиж кожного бухгалтера у власних очах, в очах колег і керівництва.

Безумовно, сьогодні політичні події негативно відбиваються на економіці України. У таких складних умовах бухгалтер – це вже не просто права рука керівника, це вже «кризовий менеджер», який допомагає підприємству вижити в цих складних умовах і отримувати прибуток. Але для цього самому бухгалтеру необхідна постійна професійна підтримка. Саме Клуб бухгалтерів може подати бухгалтерові таку підтримку.

Тому ми запрошуємо до наших рядів усіх, хто готовий рухатися вперед, хто хоче завжди бути в курсі законодавчих змін у сфері бухобліку та оподаткування. Ви зможете оперативно отримувати консультації експертів щодо будь-яких запитань, що виникають.

Пишіть мені, телефонуйте, я завжди рада спілкуванню з вами!

Тел.: 0412-256723, 097-5880260, 093-3488577,

e-mail: balance-zt@yandex.ru

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!