Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний подарунок – знання. Засідання бухгалтерів у Черкасах напередодні їхнього професійного свята

July 18, 2014

Попри літню спеку черкаські бухгалтери зібралися в приміщенні Черкаської торгово-промислової палати на засідання бухгалтерського клубу 15 липня – напередодні свого професійного свята. І тому, відкриваючи цей захід, голова Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» С. М. Буслова привітала учасників із Днем бухгалтера, що традиційно відзначається в Україні 16 липня, побажала творчої наснаги, професійних здобутків, кар’єрного зростання, прагнення до саморозвитку, поваги серед колег, стабільності, миру, статків, родинного тепла та здійснення всіх мрій.

За традицією перше питання з порядку денного було присвячене новинам законодавства, зокрема огляду липневих інновацій. Деякі нововведення викликали в бухгалтерів неабияке пожвавлення. Але найбільший інтерес виник під час розгляду другого, такого наболілого для всіх питання – «Правила поведінки під час перевірок та аналізу їх результатів». Учасники наводили приклади перевірок із власної практики, ділилися досвідом та навіть давали один одному поради. Гострих питань до Наталії Анатоліївни було настільки багато, що довелося перенести їх розгляд на наступне засідання.

Третє, надзвичайно актуальне на сьогодні питання, «Виконання військового обов’язку в умовах часткової мобілізації та дії установ, підприємств, організацій та фізичних осіб, які використовують найману працю, щодо його забезпечення» висвітлила виконуюча обов’язки начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Черкаській області  О. М. Хоменко. Докладно, чітко й водночас вичерпно вона розповіла про те, що зараз хвилює майже кожного бухгалтера країни.

Також із нагоди святкування Дня бухгалтера від імені громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та всіх присутніх були вручені квіти і подяка за співпрацю, високий професіоналізм, прагнення до постійного вдосконалення, високі людські якості та досягнення в роботі Остап’юк Наталії Анатоліївні – сертифікованому аудиторові, доктору економічних наук, доцентові, лекторові, яка впродовж багатьох років співпрацює з Клубом, ділячись знаннями та досвідом із бухгалтерами та підвищуючи їхній професійний рівень.

Не залишилися без подарунків і бухгалтери до свого професійного свята. У результаті розіграшу троє присутніх стали власниками актуальних практичних керівництв, ще троє отримали великі блокноти. Але найголовнішим подарунком для всіх учасників, сподіваємося, стали знання, одержані від фахівців.

 

Неїжмак Леся Єгорівна, бухгалтер ТОВ «ХК «Лада-Сервіс-Україна»,

Бєлікова Ольга Василівна, головний бухгалтер ФОП Іващенко В. В.:

«Дуже корисний семінар, доступне подання інформації, відповіді на підготовлені запитання були отримані та змістовно викладені. Дякуємо!».

 

Черниш Світлана Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Автотехпостач»:

«Сьогодні отримала інформацію на перспективу, для мене це було важливо і несподівано».

 [i1563]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!