Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Житомирські бухгалтери готові до літніх відпусток та оздоровлення працівників

May 29, 2014

21 травня 2014 року в залі Богунської райради зібралося більше 170 бухгалтерів бюджетної та комерційної сфер із Житомира, Новоград-Волинська, Бердичева, Коростишева, Володар-Волинська, Червоноармійська та інших районів Житомирщини, були учасники навіть із Києва. Організатор заходу – Житомирський осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Травень – початок літнього відпусткового періоду і тому семінар із відпусток, лікарняних, путівок та з дитячого оздоровлення був особливо актуальний.

Учасники змогли не тільки отримати інформацію за темою семінару, але й поставити запитання лекторам: Умінській Аллі Федорівні – начальникові відділу соціальних виплат і перевірок Житомирської міської виконавчої дирекції з ТВП і Панченко Інні Анатоліївні – сертифікованому аудиторові, канд. екон. наук, лекторові-експертові Клубу.

Присутні бухгалтери, отримавши інформацію і з`ясувавши всі свої запитання, можуть з упевненістю йти у відпустку і відпускати своїх співробітників: на всі запитання отримано відповіді.

Житомирська організація ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» розширює свою діяльність, і вже 27 травня ми зустрінемося з бухгалтерами на  спеціалізованому Клубі для підприємств, які використовують автотранспорт. Ми розглянемо й обговоримо питання з техобслуговування, списання палива, ціноутворення, оцінки транспортних засобів тощо.

Ми робимо все, щоб нашим бухгалтерам працювалося легко і комфортно, а робота приносила тільки задоволення!
[i1368] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!