Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ДФС про подання додатка при отриманні квитанції про зупинення реєстрації ПН

November 14, 2017

У разі отримання квитанції про зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування (далі – ПН/РК), платнику податків необхідно кожного разу заповнювати додаток до Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.
Платник податку має право подати до ДФС інформацію за встановленою формою щодо:
• видів економічної діяльності відповідно до КВЕД ДК 009:2010;
• кодів товарів згідно з УКТЗЕД, що на постійній основі постачаються (виготовляються) та/або придбаваються (отримуються) платником податку;
• кодів послуг згідно з Державним класифікатором продукції та послуг (ДК 016-2010), що на постійній основі постачаються (виготовляються) та/або придбаваються платником податку.
Додаток подається із поясненням платника податків, в якому зазначається специфіка господарської діяльності, що має незмінний характер, із можливим посиланням на податкову та іншу звітність платника податку.
Інформація за встановленою формою з поясненням розглядається ДФС протягом 5 робочих днів, що настають за днем її отримання.
Додаток ураховується автоматично системою Моніторингу, якщо така інформація подається платниками – сільськогосподарськими товаровиробниками, які внесені до Реєстру отримувачів бюджетної дотації відповідно до Закону «Про державну підтримку сільського господарства України», та/або сільгосппідприємствами, що на 31 грудня 2016 року застосовували спецрежим оподаткування відповідно до ст. 209 Податкового кодексу (далі – ПК) (у редакції, що діяла на 31 грудня 2016 року) і мають власну чи орендовану земельну ділянку загальною площею понад 200 га включно станом на 1 січня 2017 року, що задекларована до 20 лютого 2017 року, і у яких за період із 1 січня 2017 року не було одночасної зміни засновника і керівника та в якій зазначено коди згідно з УКТЗЕД постачання (виготовлення) визначених груп товарів.
Вищезазначена інформація подається окремо за кожною ПН/РК, реєстрацію якої зупинено в ЄРПН.

ДФС в Одеській області.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!