Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Де українці зможуть недорого відпочити цього літа

June 9, 2016

Масова реклама подешевшавших турецьких путівок подіяла на українців. Дві третини морських турів на літо купується саме в Туреччину. У трійку лідерів входять також Єгипет і Болгарія.
Раннє бронювання в цьому році не відновилося, як і раніше наші громадяни приймають рішення про вибір місця відпочинку за тиждень-два до відпустки.
Але деякі туроператори відзначають поліпшення глибини продажів. Частіше стали бронювати за 20-25 днів. Червень вже весь розпроданий, заброньовано 30% липневих турів і 10% серпневих.

Пляжний рейтинг
У туристичних фірмах стверджують: ринок виїзного туризму відновлюється. Після торішнього спаду на 50%, в цьому році спостерігається зростання попиту на закордонний відпочинок на 15-20%. Багато в чому позитивна динаміка пояснюється популярністю турецького напрямку.
Ситуація на турецьких курортах складна: розжарилася політична ситуація в Стамбулі і Анкарі налякали європейських туристів, їх в цьому сезоні їде на 30-40% менше. Втратили готельєри і російських відпочиваючих.
Багато трьох-чотиризіркові готелі на узбережжі Кемера до цього сезону взагалі не відкрилися, а деякі п'ятизіркові знизили тарифи на 30-50%.
Інтерес турецьких готельєрів сфокусувався на нашому ринку, проводиться масштабна рекламна кампанія.
Турецькі чиновники не втомлюються повторювати, що очікують до півтора мільйона українських відпочиваючих, проте, припускаю, що ми не досягнемо навіть докризової позначки в 1 млн. Чоловік. Найвірогідніша цифра - 500-600 тис.
На червень можна купити тур на двох до п'ятизіркового готелю на турецькому узбережжі за $ 600-700. До розпалу сезону ціни будуть підвищуватися, але навіть в серпні вони навряд чи перевищать $ 1 тис.
На другому місці в пляжному топ-списку українців - Єгипет. Його частка становить близько 15%. За ціною путівки на Червоне море можна порівняти з турецькими. Сервіс нижче турецького, але авіапереліт на $ 50 дорожче.
На третій позиції - Болгарія, як авіа, так і автобусні тури.
Автобусні тури дешевше. Можна знайти і за 200 євро на тиждень на двох. Але не забувайте, що це тільки розміщення. З урахуванням харчування, розваг та інший відпочинок може обійтися і в ту ж тисячу євро.
Популярний у наших громадян також Кіпр, але тут ціни вище. За $ 600-700 євро тут можна знайти хіба що тризіркове розміщення зі сніданком. А ось морські курорти Греції, Іспанії, Тунісу втрачають шанувальників.
Докладнішу інформацію можна знайти за посиланням: http://ubr.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!