Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Гарантія альтернативності електроенергії

November 4, 2013

Затверджено Порядок видачі, використання та припинення дії гарантії походження електричної енергії для суб`єктів господарювання, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії.
Така гарантія може бути використана виробником для:
- надання інформації кінцевим споживачам продукції, під час вироблення якої була використана електроенергія, вироблена з альтернативних джерел енергії;
- статистичної звітності.
Держенергоефективності видає такі гарантії на обсяг відпущеної в електричну мережу електроенергії за операційний період для кожної установки окремо та на кожний вид альтернативного джерела енергії і містить дані про вид альтернативного джерела енергії, з якого була вироблена електроенергія, дату видачі, місце розміщення установки для виробництва електроенергії та кількість виробленої електроенергії за операційний період з точністю до 1 МВт. При цьому, гарантії видаються для генеруючих установок, зареєстрованих в електронному реєстрі Держенергоефективності, на 12 місяців.

Постанова КМУ від 24.07.13 р. № 771 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 08.11.13 р. № 84).


Новини за темою:

Розрахунок місцевої складової для об’єктів альтернативної електроенергетики

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!