Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ФГВФО і СЕТАМ будуть разом продавати активи

March 23, 2016

СЕТАМ планує зосередитися на продажі прав вимоги за кредитами банків.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб підписав з державним підприємством "СЕТАМ" меморандум про співпрацю, в рамках якого фонд буде проводити торги активами неплатоспроможних банків на електронних майданчиках підприємства.
"Ми сподіваємося, що СЕТАМ буде одним з лідерів не тільки за обсягами продажів, але по їх якості та доступності", - зазначив в ході церемонії підписання директор-розпорядник ФГВФО Костянтин Ворушилін.
СЕТАМ почав співпрацювати з Фондом гарантування в грудні 2015 року, і в рамках меморандуму планує зосередитися на продажі прав вимоги за кредитами банків.
"У цьому напрямку ми плануємо активно співпрацювати як з Фондом гарантування, так і з Національним банком України", - сказав представник підприємства.
За інформацією Фонду гарантування, з початку поточного року він передав "СЕТАМ" на реалізацію майнові права за кредитами і основні засоби неплатоспроможних банків на суму 700 млн грн.
Також у фонді нагадали, що виручка від продажу активів неплатоспроможних банків склав 1,2 млрд грн, в тому числі 238 млн грн - в січні цього року, а до кінця року планується виручити ще близько 7,5 млрд грн.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/FGVFL-i-SETAM-budut-vmeste-prodavat-aktivy.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!