Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ФДМ продовжує малу приватизацію в режимі онлайн

March 22, 2016

ФДМ переводить малу приватизацію в інтернет для залучення більшої кількості покупців і забезпечення максимальної прозорості процесу. Про це виданню заявив заступник глави Фонду держмайна Андрій Гайдуцький.
"Сьогодні Фонд держмайна готовий відкрити нову сторінку приватизації в Україні і дати шанс взяти участь в приватизації всім бажаючим. Ми переводимо аукціони з продажу об'єктів малої приватизації в онлайн-режим. На продаж будуть виставлені об'єкти груп А, Д, Ж - нерухомість, яка перебуває на балансах державних підприємств або яка не увійшла до статутних капіталів господарських товариств, а також об'єкти соціальної сфери, об'єкти незавершеного будівництва та рухоме майно. Об'єкти нерухомості будуть виставлятися на продаж як з землею, так і без неї, - розповів Андрій Гайдуцький. - Онлайн-продаж цих об'єктів забезпечить конкуренцію покупців і дасть максимально можливу ринкову ціну".
У числі перших онлайн-аукціонів пройде аукціон і на електронному майданчику Товарної біржі "ІННЕКС". 29 березня 2016 року о 10:00 почнуться торги лотом номер 205236 (будівля зерноскладу, що знаходиться на балансі ПАТ "Любашівський елеватор". Заявки на участь приймаються до 25 березня.
"Взяти участь в цих торгах можуть всі бажаючі. Для цього потрібно зареєструватися в нашій електронній торговій системі, надати необхідні документи (їх перелік зазначено на сайті) і сплатити гарантійний внесок. Він становить 10 % від початкової вартості об'єкта, виставленого на продаж. Перевага онлайн -аукціони в тому, що брати в ньому участь або стежити за його ходом Ви можете з будь-якої точки світу, де є Інтернет достатньої швидкості передачі даних. До того ж, і для продавця, і для покупця онлайн-аукціон - це гарантований спосіб сформувати на об'єкт дійсно ринкову ціну, так як коло потенційних покупців не обмежений ", - заявив Генеральний директор ТБ" ІННЕКС "Павло Лисечко.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/FGI-prodolzhaet-maluyu-privatizaciyu-v-rezhime-onlaj.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!