Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Є з ким поспілкуватися, кого послухати і з ким себе порівняти» - постійні учасники про користь конгресу.

April 29, 2013

Всеукраїнський бухгалтерський клуб, Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб» та ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» збирають однодумців на VII щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес, який відбудеться в липні 2013 року в туристичному комплексі Radisson Blu в Буковелі Івано-Франківської області. Ми поцікавилися в учасників торішніх конгресів, що вплинуло на їх рішення брати участь у заході, а також які аргументи вони нададуть керівникам, щоб знову зустрітися з колегами і представниками органів державної влади для отримання технології оптимізації роботи бухгалтерії, прийняття правильних рішень в умовах невизначеності та в нестандартних ситуаціях.

Є з ким поспілкуватися, кого послухати і з ким себе порівняти 

Рішення їхати чи не їхати на Конгрес приймати не потрібно, потрібно просто їхати! Але ця відповідь актуальна для бухгалтера, який постійно підвищує свій професійний рівень. На Конгресі є з ким поспілкуватися, кого послухати і з ким себе порівняти! В одному місці збираються бухгалтери різних видів діяльності, і на поверхню несподівано випливає те, про що ти не підозрював, або консультуєш когось сам і думаєш: «Як це колега не знає таких елементарних речей?!»

Рішення бухгалтера їхати повинне збігатися з волею директора і можливістю оплатити поїздку. Я працюю на державній шахті. Це на сьогодні – дороге і затратне підприємство, тому навіть не від рішення директора все залежить, а від наявності коштів.

А. Р. КАРЮКОВА, головний бухгалтер Смолинської шахти

Для вдосконалення знань і підвищення кваліфікації

Після поїздки на 5-й Конгрес рішення їхати прийшло само собою й однозначно. У першу чергу, для професійного та особового розвитку, удосконалення знань і підвищення кваліфікації. Це краще за все можна зробити при живому спілкуванні з колегами, фахівцями контролюючих органів, бухгалтерами-практиками, бухгалтерами-експертами відомих та авторитетних видань «Баланс-Клубу». Ну і, звичайно ж, відпочинок у колі цікавих людей, спілкування в неформальній обстановці – це велика сила для досягнення поставлених цілей і завдань.

Навчальний заклад, де я працюю головним бухгалтером, повністю фінансується за рахунок коштів обласного бюджету, і кожна копійка на рахунку. Тому було дуже важко переконати директора, що вкладення коштів у цьому напрямі принесе певну користь у вирішенні поставлених завдань перед бухгалтерією ліцею, а також у цілому перед нашим закладом.

Олена ДВОРЯДКІНА, головний бухгалтер Амвросієвського професійного ліцею

Подобаються додаткові програми і тренінги

Зазначу два основних моменти – місце і час проведення. Комфортні умови, приємна обстановка. А ще – прекрасна організація, дуже вміле поєднання роботи і відпочинку. Подобається наявність вечірнього дозвілля і дуже подобаються додаткові програми та тренінги. Також мене приваблює можливість поспілкуватися безпосередньо з першими особами Податкової служби і Міністерства фінансів, поставити їм запитання.

Основна трудність – переконати керівництво підприємства оплатити семінар. Переконала керівництво в корисності цієї поїздки, а також запропонувала вважати це додатковим бонусом за роботу головного бухгалтера.

Л. В. РИЖИЧЕНКО, головний бухгалтер концерну «Міські теплові мережі».

Ви єдині в Україні, хто надає таку можливість

Я беру участь у Всеукраїнському бухгалтерському конгресі не перший рік. Захід дорогий, перший раз прийняти рішення про поїздку непросто, особливо важко пояснити директорові про отримані вигоди для свого підприємства. Але з`їздивши вперше в 2009 році, поспілкувавшись зі своїми колегами, практиками і державними службовцями, знаходжу слова і доводи.

Ви – єдині в Україні, хто надає таку можливість. І цінність відповідна. Цей захід просто безцінний. Уже з початку року я починаю готуватися. Дуже довіряю організаторам. Усе, що передбачено програмою, виконується бездоганно і на високому рівні. Виїжджаєш з позитивними емоціями, хочеться жити і творити. Величезне спасибі за вашу любов і турботу.

Р. П. КУПЧЕНКО, головний бухгалтер ТОВ «Славутич»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!