Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Чи є Ваше підприємство у плані комплексних перевірок-2016?

May 10, 2016

Перевірити це можна через пошукову систему на офіційному сайті Мінекономрозвитку.
Нагадаємо, що Мінекономрозвитку наказом від 30.11.15 р. № 1553 (зі змінами, внесеними Наказом від 01.02.16 р. № 141) затвердив План комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2016 рік, до якого увійшло 13020 суб’єктів госпдіяльності різних форм власності, з різних секторів економіки та з різними ступенями ризику.
Спочатку План виглядав як таблиця на 13 тисяч рядків у форматі XLS, але відтепер перевірити, чи є попадає Ваше підприємство у план перевірок, можна за допомогою простого пошуку на вищезгаданому сайті. Для цього слід ввести найменування суб'єкта господарювання або ідентифікаційний код юрособи чи реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи - підприємця (серія та номер паспорта).
З початку року декілька органів держнагляду (контролю) можуть одночасно перевіряти підприємство. Комплексна перевірка відбувається у визначений термін один раз на рік, а усі органи контролю, які запланували перевірити даного суб’єкта, можуть його перевірити виключно у визначені дати.

Зауважимо: комплексні перевірки не стосуються перевірок ДФС. Тому що фіскальна служба не відноситься до органів державного нагляду (ст. 2 Закону про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності від 05.04.07 р. № 877-V).

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Est-li-Vashe-predpriyatie-v-plane-kompleksnyx-proverok-2016-proverit-prosto.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!