Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Єдиний реєстр внутрішньо переміщених осіб запрацював у тестовому режимі

August 3, 2016

З 1 серпня Міністерство соціальної політики в тестовому режимі запустило єдиний  реєстр внутрішньо переміщених осіб. До цього він обмежувався регіональними  форматами:  кожен окремий орган соціального захисту  адміністративно-територіальної одиниці  мав свій реєстр. Працювали вони  автономно, що унеможливлювало уявлення про загальну картину щодо  кількості переселенців, їх місця знаходження, реального стану виплат і т. д. 
Єдиний реєстр ВПО призначений для забезпечення електронної інформаційної взаємодії Міністерства соціальної політики України з громадянами, волонтерами, організаціями з питань, пов’язаних з вирішенням проблем внутрішньо переміщених осіб в Україні.
Метою створення системи є підвищення якості та доступності послуг Міністерства соціальної політики з соціальних виплат для внутрішньо переміщених осіб в Україні за рахунок надання громадянам у електронному вигляді істотної персональної інформації, що стосується складу та обсягів належних та наданих послуг, а також надання можливості інтерактивної електронної взаємодії з Мінсоцполітики з питань безпосереднього отримання послуг.
Докладніше дивись за посиланням: http://www.kmu.gov.ua/.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Edinyj-reestr-vnutrenne-peremeshhennyx-lic-zarabotal-v-testovom-rezhime.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!