Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Е-декларування запущено, незважаючи на неузгодженість

August 16, 2016

Національне агентство з попередження корупції, розглянувши на засіданні 14 серпня всі матеріали, обставини і дані, які були надані в частині електронного декларування, заявило про початок своєї повноцінної роботи як органу державної влади в усіх напрямках антикорупційної діяльності, в тому числі і по напрямку електронного декларування доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави з 15 серпня.
Затверджені всі рішення, необхідні для запуску системи електронного декларування.
Тому НАЗ К вирішило запустити елетронне декларування, незважаючи на відмову розробника - ТОВ «Міранда» - усунути недоліки в програмному забезпеченні.
Національне агентство заявило, що 27 липня 2016 року було прийнято від замовника - ПРООН та розробника - ТОВ «Міранда», частина програмного забезпечення, яке має достатні програмні модулі для подання, зберігання та оприлюднення декларацій.
Під час консультацій 13 і 14 серпня між Національним агентством і Держспецзв'язку з розробником програмного продукту ТОВ «Міранда», розробник визнав наявність недоліків, що стосуються модулів інтеграції з іншими державними реєстрами та проблем з передачею у власність Національного агентства апаратної частини системи. Розробник повинен їх усунути в найкоротші терміни.

Текст рішення про початок роботи НАЗК за посиланням.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/E-deklarirovanie-zapushheno-nesmotrya-na-nesoglasovanie

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!