Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Документи, вивезені з АР Крим та міста Севастополя, передаються до архіву

January 26, 2015

З метою забезпечення захисту прав і законних інтересів юридичних та фізичних осіб документи, вивезені з АР Крим та міста Севастополя юрособами, що припиняють свою діяльність, та які підлягають архівному зберіганню, передаються до архівних установ за місцем припинення юросіб, яке визначається відповідно до наказу Мін’юсту від 23.07.14 р. № 1197/5 "Про проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Автономна Республіка Крим та місто Севастополь", якщо вони не мають правонаступників або органів вищого рівня на території інших регіонів України.
Передавання документів на архівне зберігання здійснюється в порядку, встановленому Правилами роботи архівних підрозділів органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, затвердженими наказом Держкомархівів від 16.03.01 р. № 16.

Наказ Мін’юсту від 13.01.15 р. № 21/5 набуде чинності з дня опублікування.

Новини за темою:
Як здійснюється перереєстрація суб`єктів господарювання в органах доходів і зборів у разі зміни місцезнаходження/місця проживання з території АР Крим та м. Севастополя?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!