Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Доходи військовослужбовців будуть звільнені від військового збору вже скоро!

July 7, 2015

Президент підписав Закон „Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції”.
Тимчасово, на період проведення АТО, не підлягають оподаткуванню військовим збором доходи у вигляді грошового забезпечення працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та працівників ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки України, ДПС, осіб рядового, начальницького складу, військовослужбовців, працівників МВС, Управління держохорони, Держспецзв’язку, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та інших осіб на період їх безпосередньої участі в АТО.
Порядок підтвердження статусу зазначених осіб з метою застосування пільги з оподаткування військовим збором визначається КМУ

Закон від 18.06.15 р. № 548-VIII набуде чинності з дня, наступного за днем опублікування, та вводиться в дію через два місяці після набрання ним чинності.

Новини за темою:
Учасники АТО звільнені від сплати військового збору

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!