Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До 1 вересня студенти мають можливисть перевестись з учбових закладів АР Крим

June 13, 2014

Відповідно до чинного законодавства затверджено Тимчасовий порядок переведення на навчання студентів, аспірантів і докторантів з вищих навчальних закладів та наукових установ, розташованих на тимчасово окупованій території України.

Встановлено, що переведення студентів здійснюється до 01.09.14 р.

Переведення студентів здійснюється керівником навчального закладу, до якого переводиться студент, без погодження з МОН України або центральним органом виконавчої влади, у підпорядкуванні якого перебуває такий навчальний заклад.

Переведення не залежить від:

- курсу (року навчання), освітньо-кваліфікаційних рівнів і форм навчання;

- наявності у студента залікової книжки, академічної довідки;

- згоди керівника навчального закладу, з якого переводиться студент.

Для переведення на навчання студент звертається до керівника навчального закладу, до якого він переводиться, з письмовою заявою, до якої додаються залікова книжка (академічна довідка).

У разі відсутності у студента залікової книжки, академічної довідки до заяви додаються копія документа, що посвідчує особу, та інформація про навчання (курс, рік навчання, напрям підготовки (спеціальність), успішність), що перевіряються в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (далі - Єдина база).

Після ліквідації студентом академічної різниці керівник навчального закладу видає наказ про зарахування, що верифікується в Єдиній базі. До навчального закладу, в якому студент навчався раніше, направляється запит щодо направлення поштою його особової справи.

Також зазначено, що переведений студент користується тими самими правами і пільгами, якими він користувався до переведення.

Наказ МОН від 07.05.14 р. № 556 набуде чинності з дня опублікування. Готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 20.06.14 р. № 47

 

Новини за темою:

Нові умови прийому до ВНЗ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!