Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Для бійців АТО дозволено ввозити незареєстровані ліки

September 4, 2014

Внесені зміни до Закону України "Про лікарські засоби" щодо удосконалення порядку забезпечення населення лікарськими засобами, призначеними для лікування соціально небезпечних і тяжких хвороб.
Зокрема, згідно з цим Законом встановлено, що за окремим рішенням центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони здоров`я, дозволяється ввезення незареєстрованих в Україні лікарських засобів іноземних держав з метою медичного забезпечення військовослужбовців та осіб рядового і начальницького складу, які виконують завдання під час проведення АТО, під час дії надзвичайного стану, особливого періоду, за наявності документів, що підтверджують реєстрацію і використання лікарських засобів у таких державах.

Закон України від 12.08.14 р. № 1637-VII набуває чинності з 05.09.14 р. та вводиться у дію з 05.10.14 р., крім підпункту щодо дозволу на ввезення незареєстрованих в Україні лікарських засобів іноземних держав, який вводиться у дію з 05.09.14 р. (”Голос України” від 04.09.14 р. № 168).

Новини за темою:
Уряд встановив мораторій на штрафи і конфіскацію житла за борги ЖКГ для жителів зони АТО

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!