Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Для адвокатів підготували пам`ятку про судово-експертну діяльность

April 21, 2016

Національна асоціація адвокатів України публікує пам'ятку адвокатам про судово-експертну діяльность, підготовлену адвокатом, Головою Комітету експертного забезпечення адвокатської діяльності, к.е.н., професором Національного університету Державної податкової служби України Віоллетою Федчишин.
Відзначається, що адвокату з точки зору перспективи судової оцінки доказів необхідно особливо ретельно підходити до вибору експерта в тій чи іншій області.
Судова експертиза - це процесуальна дія, спрямована на отримання доказів шляхом проведення дослідження судовим експертом на основі його спеціальних знань матеріальних об'єктів, явищ і процесів, які містять інформацію про фактичны даны і обставини справи, що перебувають у провадженні органів досудового слідства або суду.
Спеціальними є знання і вміння у відповідній галузі науки, техніки, мистецтва, ремесла і т.д., крім знань в області права, необхідні для вирішення питань, що виникають при розслідуванні і розгляді в суді конкретних справ. Спеціальними називають знання, які не є загальнопоширеними, загальновідомими, а тільки ті, якими володіють фахівці-професіонали в тій чи іншій області.
З текстом документа можна ознайомитися тут.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Dlya-advokatov-podgotovili-pamyatku-o-sudebno-ekspertnoj-deyatelnosti.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!