Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«День відкритих дверей» на консультаційній лінії – давайте більше спілкуватися!

May 6, 2014

УПЕРШЕ «ВІДКРИТА ЛІНІЯ» ВІДБУДЕТЬСЯ 16 ТРАВНЯ.

Дорогі друзі! Сьогодні, коли у всіх нас є причини відчувати напругу і неспокій, найбільше хочеться самому отримати підтримку та захистити своїх близьких.
Дуже важлива професійна підтримка. Адже всі керівники зацікавлені в тому, щоб в їхній організації працювали люди, які приносять в коллектив мир і стабільність і самостійно вирішують поточні питання.

Тому ми вирішили проводити на нашій консультаційній телефонній лінії «дні відкритих дверей» для всіх українських бухгалтерів. У цей день ви можете зателефонувати нам у будь-який час і поставити будь-яке запитання консультанту – незалежно від передплати.
Наші експерти, редактори, головні редактори готові відповісти на всі ваші запитання.

Ми прийняли таке рішення, тому що жити, працювати, приймати професійні рішення нам усім потрібно зараз. У будь-якій ситуації вам знадобляться ваші знання, вміння засвоювати нову інформацію, вчитися. А можливість частіше спілкуватися з колегами та експертами дозволить відчувати себе впевнено.

Тільки спілкування дає нам шанс зрозуміти і підтримати один одного, знайти необхідний БАЛАНС, щоб жити в мирі та злагоді.

Приходьте на клуби бухгалтерів, на наші семінари, надсилайте свої запитання на нашу електронну пошту, телефонуйте на консультаційну лінію за графіком і в «день відкритих дверей»! І, звичайно ж, приїжджайте на 8-й Конгрес бухгалтерів, який відбудеться у червні в Туреччині.

Бажаю миру вашим родинам.

УПЕРШЕ «ВІДКРИТА ЛІНІЯ» ВІДБУДЕТЬСЯ 16 ТРАВНЯ.

 

Наталія КРАВЧЕНКО,

шеф-редактор 

kravchenko@balance.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!