Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Декларація з ПДВ: нюанси виправлення помилок

September 14, 2017

Показники якої колонки уточнюючого розрахунку до раніше поданої декларації з ПДВ відображаються в додатках 3 та 4 до уточнюючого розрахунку, у разі виправлення платником податку помилок у рядках поданої раніше декларації з ПДВ, у результаті чого збільшується сума бюджетного відшкодування (ряд. 20.2)?

У випадку виправлення платником податку помилок у рядках поданої раніше декларації, у результаті чого збільшується раніше задекларована сума бюджетного відшкодування (ряд. 20.2), у додатку 3 та додатку 4, які подаються у складі уточнюючого розрахунку, відображаються вартісні показники (сума збільшення), які відповідають даним із колонки 6 рядка 20.2 уточнюючого розрахунку.
У випадку виявлення помилки в додатку 4 до раніше поданої декларації з ПДВ у реквізитах банківського рахунка платник податку зобов’язаний надіслати уточнюючий розрахунок, графи 4 та 5 якого мають однакові показники, графа 6 відповідно нульове значення показника, до якого додати додаток 4, у якому заповнюються виправлені реквізити банківського рахунка, період та задекларована сума бюджетного відшкодування.

(ЗІР, підкатегорія 101.23).

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!