Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Декларація з екоподатку знову оновлюється

March 27, 2017

ДФС оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства фінансів України» (далі – проект).
Законом від 21.12.16 р. № 1797-III з 1 січня 2017 року усунено суперечності у ст.. 129 Податкового кодексу (далі – ПК) стосовно порядку нарахування пені та встановлено замість 120 % облікової ставки НБУ 100 % для пені, яка нараховується платником податків внаслідок самостійного виправлення помилок.
У зв’язку з цим проектом передбачається внести зміни до форми податкових декларацій екологічного податку та збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності з метою приведення їх у відповідність із зазначеними змінами у ПК.
Зауваження та пропозиції стосовно змісту нормативно-правового акту можна надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення:
• на адресу розробника:
– поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб;
– електронну – d.tuganova@sfs.gov.ua;
• на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Джерело: https://uteka.ua.

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!