Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс публікацій у липневих випусках «Баланс-Агро»

June 27, 2017

«Баланс-Агро» № 25
Як уже повідомлялося, ми розпочали новий проект – дискусійний клуб «Балансу», де за певними правилами ведення дискусій намагатимемося знайти відповіді на проблемні запитання, які сьогодні хвилюють бухгалтерів.
Запрошуємо всіх бажаючих узяти участь у його роботі. Кожен може стати дискусантом, поділитися своїми думками та аргументами в дискусії з питань, які вже запропоновані або які пропонує сам дискусант.
Приєднатися до дискусійного клубу можна на сторінці ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Фейсбуці, подавши відповідну заявку.
Наприкінці червня за інформаційної підтримки ГО «ВБК» та видання «Баланс-Агро» відбулася дискусія на тему «Будь-якого працівника можна перевести на договір цивільно-правового характеру».
Відео дискусії можна знайти на сторінці ГО «ВБК», а ознайомитися з висновками – у «Баланс-Агро» № 25.

«Баланс-Агро» № 26
Головною темою цього випуску стане благодійна допомога як юридичним, так і фізичним особам. Ми запропонуємо нашим читачам інформацію про види допомоги, необхідні документи для її оформлення, оподаткування та бухоблік.
Крім того, у цьому випуску ми запропонуємо передплатникам консультацію щодо виправлення помилок у декларації платника єдиного податку, а також про заповнення декларації з податку на прибуток тими сільгосппідприємствами, які обрали звітним податковий період з 01.17.16 р. до 30.06.17 р.
20 червня відбувся вебінар, на якому керівник управління Держпраці в м. Києві розповів про нові вимоги й порядок проведення перевірок із питань дотримання законодавства про працю. У цьому випуску ми ще раз повернемося до цієї теми й детальніше розповімо про проведення таких перевірок, можливі наслідки та способи уникнення неправомірно накладених штрафів.

«Баланс-Агро» № 27
У цьому випуску всі матеріали буде надано у формі відповідей на найчастіші запитання, які надійшли до редакції, на консультаційну лінію, на електронну пошту, а також цікавили бухгалтерів на семінарах, що проводяться ГО «ВБК».
Читачі отримають відповіді на конкретні запитання та зможуть застосувати їх до ситуацій, що виникають у їхній діяльності.
Традиційно матеріал буде розбито за рубриками: бухоблік, оподаткування, земельні та трудові відносини, юридичні питання.

«Баланс-Агро» № 28
Темою цього випуску стане эмфітевзис. Зокрема, ми розповімо про його переваги та недоліки в порівнянні з орендою, у чому вони схожі й чим відрізняються, як укласти, де реєструвати і які особливості договору, про вплив на оподаткування платників четвертої групи, про оподаткування при виплаті доходів і, звичайно ж, наведемо приклади проведень у бухобліку.
Матеріали липневого випуску «Школа бухгалтера сільськогосподарської галузі» (№ 28-1) нададуть відповідь нашим передплатникам на запитання: «Що потрібно для того, щоб фермерське господарство розпочало свою діяльність?». У цьому випуску ми розповімо про те, які документи й повідомлення потрібно направити до органів ДФС; як реєструватися платником ПДВ і платником єдиного податку; яка система оподаткування для фермера є кращою; як укладати договори про оренду землі державної та приватної власності; як використовувати землю, надану засновникам та/або учасникам фермерського господарства і про багато чого іншого, що стане у пригоді початкуючим фермерам-початківцям.

Оформити передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на II півріччя 2017 року,
щоб отримувати корисні консультації, поради, відповіді на запитання
можна будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті www.balance.ua у розділі «Магазин»;
· сплативши рахунок. Просто пройдіть за посиланням, роздрукуйте та оплатіть рахунок.

Завантажити рахунок

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!