Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Читайте у свіжому номері «БАЛАНС-АГРО» № 35

September 11, 2017

Триває збір урожаю цього року, по аграрному сектору знову прогнозується найвища рентабельність. Питання про пошук додаткових ринків, у тому числі за кордоном, наразі є актуальним для багатьох сільгосптоваровиробників. Тому темою нашого чергового випуску стали операції з експорту сільгосппродукції.

Так, із наших консультацій можна буде дізнатись про:

  • взяття на облік як суб’єкта ЗЕД,
  • оформлення вантажу на митниці,
  • порядок отримання сертифікатів фітосанітарного контролю,
  • обкладення експортних операцій ПДВ, податком на прибуток та єдиним податком для платників єдиного податку третьої та четвертої групи,
  • бухоблік операцій з експорту сільгосппродукції.

У зв’язку із численними запитаннями від наших передплатників ще однією темою, про яку ми розповімо у «БАЛАНС-АГРО» № 35, стане тема щодо наслідків зміни ціни в договорі купівлі-продажу. Зокрема, яким чином документально оформити такі зміни, як відобразити їх у бухобліку, якими будуть податкові наслідки таких дій.
Також у цьому випуску ми розпочинаємо публікувати консультації в рубриці «Управлінський облік», у якій будемо розміщувати матеріали, що допоможуть приймати обґрунтовані та виважені рішення. Так, першою стане консультація «Кредит чи лізинг: що обрати?», з якої можна буде дізнатись про суттєві особливості придбання активів у кредит та лізинг, а також про відмінності між ними, які можуть вплинути на рішення про залучення кредитних коштів.
Крім того, у випуску розміщено консультацію з питань реєстрації майнового права від нашого редактора юридичного напряму.
Роботодавці в «БАЛАНС-АГРО» № 35 зможуть ознайомитись з аргументами сторін у черговій дискусії. На цей раз сторони висували аргументи на тему: «Чи вигідно працівнику отримувати зарплату в конверті?».
Тож запрошуємо знайомитись із нашими консультаціями, вивчати поради, застосовувати їх у своїй роботі й отримувати надійні рішення та відмінний результат.

Оформити передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на 2017 рік,
щоб отримувати корисні консультації, поради, відповіді на запитання
можна будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті www.balance.ua у розділі «Магазин»;
· сплативши рахунок. Просто пройдіть за посиланням, роздрукуйте та оплатіть рахунок.

Завантажити рахунок

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!