Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Читайте у свіжому номері «Баланс-Агро» № 31

August 17, 2017

Збирається цьогорічний урожай, починається виплата орендної плати пайовикам, і дехто з них виявляє бажання отримати плату продукцією орендаря або ж орендар приймає рішення про виплату орендної плати власною продукцією.

І в цьому випуску «БАЛАНС-АГРО» № 31 ми пропонуємо розібратися в тонкощах цього питання й визначитись з укладанням договорів оренди та зазначенням у них форм та варіантів виплати орендної плати, із застосуванням «натурального» коефіцієнта, а також про сплату ПДФО та військового збору, особливості нарахування ПДВ.
Зокрема, ми розглянемо питання, чи є обов’язковою виплата орендної плати в натуральній формі та як змінити форму платежу; розповімо, у яких ситуаціях у разі виплати орендної плати громадянам у негрошовій формі «натуральний» коефіцієнт ПДФО застосовується, а в яких – ні; порадимо, як не переплачувати податки та не виплачувати зайвого орендодавцям, як визначити ціну продажу власної продукції з метою обкладення ПДВ та яким чином такі операції задокументувати та відобразити в бухобліку.
Також у цьому випуску ви зможете познайомитись із черговими аргументами учасників дискусії на тему «Що для сільгосппідприємства-орендаря краще – один колективний договір оренди масиву земельних ділянок (поля), який укладається із представником орендодавців – фізичних осіб, чи індивідуальні договори оренди з кожним орендодавцем-фізособою»?
Крім того, у випуску розміщено консультації з таких питань:
• розрахунки коригування до спецрежимних ПН: вивчаємо проблему;
• заробітна плата в натуральній формі: як оформити та оподаткувати.
Таким чином, із чергового випуску «БАЛАНС-АГРО» ви зможете дізнатись про два випадки виплат у натуральній формі: доходів за оренду земельних ділянок (паїв) та заробітної плати.

У кожному випуску ми готуємо консультації, які містять поради та варіанти дій для забезпечення впевненості бухгалтерів та керівників у своїх вчинках. Упевнені, що багатьом наші консультації допомогли збільшити прибутки або зменшити збитки, спокійно почуватись у бурхливих хвилях змін та несподіванок. Ваші враження для нас важливі, оскільки це дозволить зробити видання, яким ви користуєтесь та якому ви довіряєте, кращим, матеріали – кориснішими, надасть можливість скористатись правильними порадами ще більшій кількості наших передплатників та ваших колег.

Нагадаємо, що відгуки на консультації фахівців та редакторів напряму, а також пропозиції за темами, напрямами та рубриками видання ви можете надіслати на електронну адресу редакції otzyv.agro@balance.kiev.ua.

Оформити передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на II півріччя 2017 року,
щоб отримувати корисні консультації, поради, відповіді на запитання
можна будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті www.balance.ua у розділі «Магазин»;
· сплативши рахунок. Просто пройдіть за посиланням, роздрукуйте та оплатіть рахунок.

Завантажити рахунок

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!