Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зустрічайте: дискусія!

June 27, 2017

У нашому черговому випуску "Баланс-Агро" № 25 ми вперше представляємо до уваги наших читачів дискусію з актуального питання: «Чи будь-якого працівника можна перевести на цивільно-правовий договір?».
У дискусії брали участь сторони стверджування та заперечення. Кожна зі сторін поперемінно навела три аргументи на користь позиції, яку захищала. За результатами дискусії зроблено висновки.
Тепер наші передплатники зможуть використати аргументи та заперечення будь-якої сторони для відстоювання власної позиції. А на яку сторону стати – кожен має визначитись самостійно.

Крім того, ми пропонуємо усім платникам ПДВ уважно ознайомитись із наказом Мінфіну від 13.06.17 р. № 567, що набув чинності, яким затверджено Критерії оцінки ступеня ризику (далі – Критерії), достатні для припинення реєстрації податкових накладних (далі – ПН) і розрахунків коригування (далі – РК) у ЄРПН та вичерпний перелік документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію ПН/РК у ЄРПН. Більш детально розказано про умови застосування Критеріїв та дії платників, які отримують квитанцію про припинення реєстрації ПН/РК.

Також, у випуску розміщено такі консультації:
• як оприбуткувати багатокомпонентні основні засоби;
• визначаємо ліміт каси правильно;
• звичайні ціни: випадки застосування та порядок визначення;
• адміністративне оскарження податкових повідомлень-рішень;
• як оформити та оплатити працю практиканта.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!