Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Що змінилося у порядку розроблення інвестиційних програм у сфері тепло- і водопостачання?

October 22, 2013

Внесено зміни до:
Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб`єктів господарювання у сфері теплопостачання;
Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб`єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення.
Пояснювальна записка до інвестиційної програми має містити коротку інформацію про ліцензіата, висновки щодо необхідності впровадження інвестиційної програми, обґрунтування інвестиційних витрат за їх складовими, аналіз впливу результатів реалізації програми на структуру тарифу у прогнозному періоді, узагальнену характеристику об`єктів у цих сферах. У попередній редакції передбачалося відображення впливу результатів реалізації програми також і на фінансово-господарську діяльність ліцензіатів.
Крім того, опис заходів інвестиційної програми на планований та прогнозний період, з-поміж іншого, має містити затверджений в установленому порядку зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва об`єкту, спорудження якого передбачено інвестиційною програмою на планований період, та відомості ресурсів до нього.
Також встановлено, що до встановлення тарифів, що забезпечують відшкодування економічно обґрунтованих планових витрат, обсяг коштів на фінансування інвестиційних програм визначається в межах амортизаційних відрахувань, нарахованих ліцензіатом за звітний період, що передує схваленню (погодженню) інвестиційної програми.

Наказ Мінрегіонбуду та ЖКГ від 13.09.13 р. № 446 та постанова Нацкомпослуг від 13.09.13 р. № 135 набудуть чинності з дня опублікування (готуються до опублікування в «Офіційному віснику України» від 25.10.13 р. № 80).


Новини за темою:

Стимулююче регулювання теплопостачальників

Стимулююче регулювання водопостачальників

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!