Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Черкаські бухгалтери отримали чимало корисного під час засідання Клубу

May 29, 2014

У Черкасах 22 травня 2014 року в приміщенні Черкаської торгово-промислової палати відбулося чергове засідання Клубу бухгалтерів, організоване і проведене Черкаським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
У заході, що тривав дві години, взяли участь 34 бухгалтери. Дехто з них був присутній на засіданні вперше. Час сплинув доволі швидко і непомітно, оскільки був насичений інформацією, що викликала великий інтерес у присутніх. Під час засідання обговорювалися питання щодо організації трудових відносин на підприємстві в умовах економічного спаду, зокрема в частині переведення працівників на неповний робочий день або неповний робочий тиждень, надання відпусток працівникам без збереження заробітної плати, оплати працівникам за час вимушеного простою, трудових гарантій для мобілізованих працівників з урахуванням змін чинного законодавства. Окрім того, не оминули розгляду таких надзвичайно актуальних на сьогодні питань, як відпустки, лікарняні та путівки.
Досвідчений лектор, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри обліку, аналізу та аудиту Черкаського інституту банківської справи Остап’юк Наталія Анатоліївна докладно висвітлювала питання, спираючись на вимоги законодавчих актів, а також на практичний досвід проведення аудиторських перевірок. Певна річ, окрему увагу бухгалтерів було акцентовано на новинах законодавства. Як завжди, у ході обговорення учасники семінару ставили запитання й одразу отримували вичерпні відповіді.

Жвавий інтерес та бурхливе спільне обговорення викликало питання нарахування лікарняних матерям, які були відсутні на роботі у зв’язку з лікуванням дитини, зокрема документальне оформлення таких операцій та дії бухгалтерів під час тематичних перевірок правильності та повноти розрахунків із тимчасової втрати працездатності. Також особливу увагу було приділено питанню трудових відносин із громадянами, мобілізованими до лав Збройних Сил України. Після завершення засідання Клубу окремі бухгалтери індивідуально ставили запитання лекторові. Важливість та користь від подібних заходів підтвердили більшість бухгалтерів, які щиро дякували за організацію і проведення цього засідання Клубу.
Зі свого боку додамо, що ми теж вдячні бухгалтерам за їхню активну професійну позицію та прагнення до професійного зростання.

Регіональний представник

ВКК «Баланс-Клуб» у Черкаській області –

голова Черкаського обласного осередку

Всеукраїнської громадської організації

«Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

С. М. Буслова

[i1367]
из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!