Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Часткова мобілізація почалась з 20 січня 2015 року: підписано Закон

January 20, 2015

Президент підписав Закон „Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію" (законопроект № 1743).
Указом протягом 2015 року оголошується та проводиться часткова мобілізація у три черги протягом 210 діб із дня набрання чинності цим Указом.
Перша хвиля мобілізації розпочнеться з 20 січня і триватиме 90 днів, друга – з квітня, триватиме 60 днів, третя – з червня,  тривалістю 60 днів.
Додатком до Закону передбачено провести мобілізацію на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Києва.
Також передбачено здійснити призов військовозобов`язаних, резервістів та поставку транспортних засобів для забезпечення потреб ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань України в обсягах, визначених мобілізаційними планами з урахуванням резерву.
Крім цього, додатком до Закону визначено провести у період з 18 березня по 1 травня 2015 року звільнення в запас (демобілізацію) військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року № 303 "Про часткову мобілізацію".
За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Новини за темою:
Максимальний вік для строковиків за призовом збільшено до 27 років
З 18 березня по 1 травня 2015 року буде проведено демобілізацію призваних у 2014 році
Відповідальність за військові злочини планують поширювати і на особливий період

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!