Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Буслова Світлана Михайлівна

August 15, 2014
[p1622]

Шановні колеги!

Рада вітати вас на нашій регіональній сторінці. Сподіваюся, запроваджений віднедавна додатковий формат зустрічей на сайті дасть нам змогу працювати швидше, зручніше та ефективніше.

Отже, мене звати Буслова Світлана Михайлівна. Уже понад два роки я очолюю Черкаський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», основною метою якого є задоволення та захист законних прав та інтересів бухгалтерської спільноти в професійній та інших сферах суспільного життя. У межах статутної діяльності ми організовуємо та проводимо засідання клубу, семінари-практикуми, круглі столи на найактуальніші теми, де кожен присутній бухгалтер, окрім основних питань, винесених на порядок денний, має змогу з’ясувати інші проблемні моменти, з якими він має справу на практиці.

Наші засідання проходять в атмосфері живого спілкування. Як лектори запрошуються кваліфіковані аудитори, викладачі вузів, представники державних органів та інституцій. Відповіді на найскладніші запитання згодом друкуються у професійних виданнях для бухгалтерів «Баланс», «Баланс-бюджет», «Баланс-Агро» та «Баланс-Бібліотека».

Приємно зазначити, що я маю честь представляти інтереси бухгалтерів у складі громадської ради при Головному управлінні Міністерства доходів і зборів України в Черкаській області. Саме в цьому консультаційно-дорадчому органі я маю нагоду інформувати органи державної влади і управління, органи місцевого самоврядування, наукові установи та інших зацікавлених компетентних суб’єктів щодо актуальних питань та існуючих проблем у сфері бухгалтерського обліку, звітності та системи оподаткування в Україні; від імені членів Клубу подавати пропозиції щодо вдосконалення бухгалтерського обліку та фінансової звітності, правових основ системи оподаткування; забезпечувати захист прав та законних інтересів членів Клубу у професійній та інших сферах суспільного життя.

Ми є відкритими до спілкування. Зв’язатися з нами з приводу питань, що виникають у професійній діяльності, можна будь-яким зручним способом.

Тож запрошую бухгалтерів до тривалої та плідної співпраці. Бухгалтерській спільноті вкрай важливо гуртуватися довкола розв’язання злободенних питань і знаходження практичних шляхів подолання труднощів. Сприяючи підвищенню рівня правової й професійної обізнаності членів Клубу та громадськості у сфері бухгалтерського обліку, фінансової звітності та системи оподаткування в Україні, ми прагнемо досягнення впевненості керівників і бухгалтерів у квітучому майбутньому їхнього підприємства або бізнесу, зростання знань у галузі бухгалтерського обліку та ефективного управління фінансами, що неодмінно призведе до економічної стабільності компаній і – як наслідок – до економічного зростання країни загалом.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!