Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери України відправляються в Нідерланди. Приєднуйтесь!

March 14, 2016

Запрошуємо бухгалтерів, фінансових директорів і керівників компаній стати учасниками освітнього туру в Нідерланди з 11 по 14 травня 2016 року.
За ці кілька днів разом із колегами-бухгалтерами ви зможете відвідати сирне виробництво і самостійно приготувати сир, ознайомитися з культурою Нідерландів і відвідати 39-й щорічний конгрес Європейської асоціації бухгалтерів (39 EAA Annul Congress).[i2913]
У рамках туру вас також чекає захоплююча екскурсія по Амстердаму, який по праву називають північною Венецією Європи і який є одним із найкрасивіших старовинних міст світу, визнаним центром культурного, музичного життя, банківської і торгової справи.
Крім того, у вас буде можливість самостійно прогулятися по столиці Нідерландів і отримати насолоду від вражаючої атмосфери міста, а також відвідати Кекенхоф –  королівський парк квітів, який саме в цей час буде відкритий для відвідування.
Організатором освітнього туру виступає компанія «UtekaBusinessEvents», яка успішно організувала поїздки групи бухгалтерів в Рим і Париж.[i2914]
«UtekaBusinessEvents» бере на себе відповідальність за підготовку повного пакета документів для відкриття візи, бронювання та замовлення авіаквитків, готелю та освітньої програми туру, а також супроводу групи під час усього туру.
З вашого боку необхідно тільки величезне бажання приєднатися до колег і стати учасникам незабутньої поїздки в Нідерланди.

Оформляйте заявку на участь в турі прямо зараз на сайті www.ubetour.wix.com/amsterdam
За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном +38 (067) 544-07-32 або пишіть нам на
е-mail: congress@ube.kiev.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!