Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери бюджетної сфери зібралися на Клубі у Луцьку

June 10, 2014

30.05.14  р. у Луцьку відбувся семінар для бухгалтерів бюджетних установ, організований Волинським осередком ВГО «ВБК», Волинським представництвом ТОВ «Баланс-Клуб» за підтримки редакції «Баланс-Бюджет»  та Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області.

З урахуванням того, що сьогодні у такий складний час бухгалтерам потрібна і професійна підтримка, семінар був безкоштовним.


Питання висвітлювали лектори, професіонали своєї справи:

Нікотіна Олена Володимирівна – завідувач інформаційно-комунікаційного сектора Головного управління Міндоходів у Волинській області;

Авраменко Світлана Зотівна – заступник начальника Територіальної державної  інспекції  з праці;

Яновська Олена Іванівна – начальник відділу звітності про виконання державного бюджету управління консолідованої звітності Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області;

Малнацька Інна Олександрівна – начальник сектора надання матеріального забезпечення ФСС з ТВП .


У роботі семінару взяли участь більше 120 спеціалістів зі сфери бухгалтерського обліку – з м. Луцька, Луцького, Горохівського, Маневицького, Рожищенського, Іваничівського та Ківерцівського районів.
Цікавою для присутніх була розповідь про особливу атмосферу всеукраїнських бухгалтерських конгресів, яскравими незабутніми враженнями  про які поділилась учасниця 5 і 6-го конгресів Бродзяк М. В.

 Серед учасників семінару панувала увага, зосередженнсть, адже винесені на розгляд теми були надзвичайно актуальні для бухгалтерів. Крім того, лектори надавали відповіді на індивідуальні запитання. А найбільш складні та  проблемні запитання учасників семінару передані в редакцію «Баланс-Бюджету» разом із побажаннями до публікацій у виданні.

Учасники семінару дякували організаторам, висловлювали побажання , щоб подібні зустрічі відбувалися частіше. 

 Говорять учасники семінару:« Дуже вдячні за проведення таких семінарів, у яких висвітлюються всі  питання щодо ведення обліку в бухгалтерії».–Бухгалтер НВЦ Волинського ЦГМ Вознюк Н. Т. ; «Дякуємо! Питання поставлено актуальні, отримано конкретні і змістовні відповіді. Побажання частіше проводити такі семінари».– Головний спеціаліст Головного управління юстиції Шевчук В. А. ;


«Дякуємо за семінар! Інформація дуже корисна і потрібна, подається в доступній формі». – Головний бухгалтер Ковельського профліцею Бродзяк М. В.;


 «На семінарі 30.05.14 р. дуже потрібна інформація, актуальні рішення питань, дуже потрібні семінару в подальшому».– Головний бухгалтер тер центру.

Це свідчить , що компанія «Баланс-Клуб» виконує свою місію: надавати знання тим, хто їх потребує.
Девіз «Ми працюємо, щоб зробити ваше життя легшим» є основою нашої роботи!
[i1416] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!