Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери агропідприємств України зустрічаються в Одесі

August 11, 2015

Із 25 по 29 вересня представники фінансових служб агропідприємств України зберуться в Одесі на Третій щорічний форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України.
Бухгалтерський агрофорум є місцем для відвертої розмови з реформаторами розвитку аграрного сектора в Україні. Цього року Форум відвідають близько 150 учасників з усіх регіонів України.

Спікерами Третього бухгалтерського агрофоруму стануть представники:

  • профільних департаментів Державної фіскальної служби України;
  • Управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України;
  • Міністерства аграрної політики та продовольства України;
  • редакції всеукраїнського бухгалтерського видання «БАЛАНС-АГРО».

На Форумі планується всебічно розглянути всі нюанси із земельних питань. У рамках теми «ПДВ» будуть вивчені нюанси застосування спеціального режиму оподаткування та системи електронного адміністрування, особливості оподаткування сільгосппродукції за цінами нижче собівартості, а також представлено компетентну думку офіційних осіб про те, як держава планує розвивати сільськогосподарську галузь. Окремо будуть також розглянуті питання ПДФО, ЄСВ та земельних правовідносин, які завжди залишаються важливими для сільгоспвиробників.
Чудовим доповненням насиченої програми Форуму стане тренінг «Практичні навички спілкування з правоохоронними та контролюючими органами», а також семінари з тематики особистісного росту і побудови взаємин.
Ініціатором проведення Форуму виступає Всеукраїнська громадська організація «Бухгалтерський клуб», а організатором – компанія «UtekaBusinessEvents».

Зареєструватися для участі у Форумі та дізнатися додаткову інформацію можна на сайті www.forumagro.wix.com/2015  та за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093 24 08, +38 (056) 370-44-25

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!