Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерська жара по-українськи

July 4, 2013

Перший місяць літа позаду, а рекордна жара вже встигла всіх стомити. Але навіть у таких умовах український бухгалтер продовжує свою нелегку працю, а компанія «Баланс-Клуб» продовжує всіляко допомагати йому в цьому.

Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» знає, наскільки нелегка праця бухгалтера. У червні клуб «Баланс» провів більше 100 заходів по всій Україні, на яких було присутньо більше 4 500 бухгалтерів.

На засіданнях Клубів виступили як експерти видань «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» і «БАЛАНС-АГРО», так і представники фондів соціального страхування, Пенсійного фонду, Державної фінансової інспекції, Державної податкової служби і Департаменту із соціального захисту населення.

Протягом червня бухгалтери отримали цінну інформацію за такими темами:

  • відрядження і підзвітні суми;
  • новини податкового законодавства;
  • заробітна плата, індексація заробітної плати;
  • критерії призначення пенсій;
  • порядок списання майна бюджетних організацій;
  • сплата податків і зборів бюджетними організаціями;
  • лікарняні і відпусткові-2013.

 

Про користь і важливість проведених Клубів говорять відгуки учасників:

«Велика вдячність за проведення семінарів, на яких висвітлюються актуальні питання для бухгалтерів за останній час. А це важливо, оскільки бюджетному бухгалтеру не завжди доступна нова інформація».

Клименко М. В., кафедра військової підготовки ДНУЗТ

«Чудова організаційна форма семінару, прекрасно підібраний колектив лекторів. Вчасно й актуально підібрано теми семінару, також надавалися консультації на запитання відвідувачів. Своєчасну й актуальну інформацію отримали від лекторів із Міндоходів та ФСС з ТВП, центру зайнятості».

Мельничук Н. М., бухгалтер філії «ВОГНП»

 

«Хочу подякувати за проведення семінарів ВКК «Баланс-Клуб». Участь у сьгоднішньому семінарі є досить корисною. Дві запропоновані теми були конкретно висвітлені фахівцями, запрошеними від ВКК «Баланс-Клуб». Після таких семінарів починаєш звертати увагу на певні недопрацювання у своїй роботі, про які і не підозрював. Це і є допомога для виправлення помилок, а також і для того, щоб їх не допустити в майбутньому. Подібні семінари – відмінні помічники, щоб крок у крок іти зі змінами в бухгалтерському та податковому обліку».

Кликоцюк М. А., головний бухгалтер ТОВ «Бізнес-рейс»

Потрібен вірний соратник у роботі? Тоді приєднуйтесь до Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс» і самі відчуйте всі переваги членства в Клубі.

Узнайте, коли відбудеться черговий клуб живого спілкування у вашому регіоні, у регіонального представника: http://balance.ua/contacts/club/#blockCenter

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!