Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Безкоштовна англійська від держави: кого навчатимуть та чому

September 1, 2016

30 серпня відбулася презентація ініціативи Державної служби зайнятості України та соціального проекту вивчення англійської мови «Lingva.Skills» щодо безкоштовної можливості вивчення англійської мови безробітними, учасниками АТО, членами їх родин та внутрішньо переміщеними особами.
Проект створено з метою прискорення адаптації, підвищення конкурентоздатності на ринку праці та збільшення можливості отримати гідну роботу або відкрити власну справу.
Тестове навчання було розпочато у Міністерстві юстиції України у червні поточного року. Згодом почали приєднуватись інші державні органи влади. Наразі у Проекті навчаються чотирнадцять центральних органів влади, а також їх регіональні представництва.
Було запропоновано долучити до проекту вітчизняних вчителів та лікарів.
У найближчому майбутньому англійська мова має стати одним з найважливіших критеріїв не тільки на державній службі, але і у інших сферах, зокрема у освітянській та сфері охорони здоров’я.
Вже подано більше ніж 1,5 млн. заявок від громадян України, тому соціальний проект «Lingva.Skills», який розробила команда «Академії Навичок» (SkillsAcademy), наразі стає наймасовішім освітнім проектом в Україні, значно випереджаючи інші освітні проекти, в тому числі проекти з масового он-лайн навчання.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Besplatnyj-anglijskij-ot-gosudarstva-kogo-budut-uchit-i-pochemu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!