Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Безкоштовне ПЗ для подання електронної звітності до органів ДФС

April 3, 2017

ДФС на офіційному сайті 23.03.17 р. повідомила платників про припинення супроводження програмного забезпечення «Система формування та подання до органів ДФС засобами телекомунікаційного зв’язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді» у зв’язку з дублюванням характеристик зі Спеціалізованим клієнтським програмним забезпеченням для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності».
За функціональністю Спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності має додатково можливість формувати і відправляти статистичну звітність та звітність до Пенсійного фонду, а також накладати електронний цифровий підпис.
Тобто платники податків можуть надавати податкову звітність в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку до органів ДФС із використанням електронного цифрового підпису, зокрема за допомогою такого безкоштовного ПЗ:
спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення «для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності»;
електронний кабінет платника.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!