Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Банки займуться організацією відеосервісів

April 14, 2016

Фінансові установи готові урізноманітнити свої продуктові портфелі не тільки цифровими, але і відео-сервісами. Про це заявило понад 80 % банків, які брали участь в дослідженні. Банкіри вже почали розробляти відео-послуги, або планують зробити це в найближчі кілька років.
В опитуванні взяло участь 63 банкіра з 24 країн світу. Більшість з них розуміють, що мобільні і онлайн-канали взаємодії підвищують ефективність взаємодії з клієнтами. Але для більшої лояльності клієнтів необхідно ще і якісне відеообслуговуванні.
Основні висновки дослідження:
- сначала на мобільному: Близько 70 % банків збираються впровадити відео-банкінг спочатку на мобільному телефоні, потім на комп'ютері клієнта. В останню чергу відеопослуги з'являться в відділеннях і банкоматах.
- складні операції: Більше 60 % банків вважають, що відео-банкінг більше підійде для обслуговування складних запитів (персональний банкінг, управління активами, іпотечні та кредитні послуги).
- популярні сервіси: Банки очікують, що найбільш затребуваним буде відео-дзвінок з мобільного, запис розмови, обробка запитів.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/anki-zajmutsya-organizaciyeyu-videoservisiv.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!