Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Клуб» об’єднує бухгалтерів Волині напередодні професійного свята

July 22, 2014

Напередодні  професійного свята Дня бухгалтера 15 липня у Луцьку  в навчально-методичному центрі профспілок відбувся семінар, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки ВКК «Баланс-Клуб».

Тема семінару  «Нововведення законодавства: вивчаємо та застосовуємо на практиці» об’єднала понад 120 бухгалтерів  із Волинської області: м. Луцька та Луцького району, з м. Ковеля і м. Володимир-Волинського, а також із Рожищенського району.

  Із професійним святом присутніх привітала голова Волинського осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»   Жук Тетяна Георгіївна. Також вона наголосила на важливості участі  бухгалтерів  у конкурсі «Кращий бухгалтер України -2014», адже це дає змогу кожному незалежно підтвердити свою кваліфікацію і, найголовніше, на інформаційному майданчику, в  процесі обміну досвідом  із своїми колегами,  знайти успішні практичні рішення проблем.

  З  оглядом змін у податковому законодавстві, що діють з  1 липня 2014 року, виступила Нікотіна Олена Володимирівна —  завідувач інформаційно-комунікаційного сектора Головного управління Міндоходів у Волинській області.

  Про актуальні зміни в законодавстві з праці розповіла присутнім Авраменко Світлана Зотівна — заступник начальника Територіальної державної  інспекції  з питань праці у Волинській області.

 Від Домбровської Ольги Миколаївни — сертифікованого аудитора  АФ «Аудит-Фаг» — слухачі семінару дізналися про практичне застосування нововведень 2014 року  в частині ПДФО, ЄСВ, ПДВ, податку на прибуток та інших податків і платежів, валютних операцій.

 
Під час семінару бухгалтери ставили свої запитання лекторам та отримували на них змістовні й вичерпні відповіді. А найкращим підтвердженням актуальності та важливості даного семінару для бухгалтерів були їхні слова подяки:

Семчук О. М., бухгалтер підприємства «ПІК»: «Семінар був дуже змістовним, із висвітленням усіх нагальних питань. Досвідчені й обізнані лектори дали вичерпні відповіді на всі запитання. Формат «запитання – відповідь» у ході семінару був дуже доречним і вчасним. Дуже задоволена …»

Плахтій С. В., головний бухгалтер ТОВ «Хімпласт»:  «Семінар проведений на високому професійному рівні. Було дано чіткі відповіді на поставлені запитання слухачів».

Островська В. В., головний бухгалтер підприємства «Унідор»: «Передплачую «Баланс» уже сім років, ваші семінари завжди цікаві та вчасні, дуже подобається  викладення тем лекторами. Так тримати!»

ПП Фурман Ю. Є.: «Сьогоднішній семінар, як і усі попередні, дуже сподобався. Вичерпні відповіді та доступні пояснення законів підтверджують високу кваліфікацію лекторів.  Дуже дякую редакції та консультантам журналу «Баланс» за своєчасну допомогу у веденні бухгалтерського обліку та веденні бізнесу. Здоров’я вам та процвітання!»

Узналі Н. В., ТОВ Кафе «Картопляна»:  «На семінарі було цікаво, можна дізнатися про новини в законодавстві. Теми цікаві. Інформація сприймається дуже легко. Журнал «Баланс»  – кращий щодо   висвітлення питань з бухгалтерського обліку, передплачую його вже 2 роки і задоволена. Дякую вам!»

Регіональний представник  у Волинській області Т. Г.Жук
[i1566] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!