Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«БАЛАНС-АГРО» – надійний партнер для керівників підприємств агросектора

February 10, 2014

На базі санаторію «Лісова пісня» у Шацькому районі Волинської області з 27 по 30 січня 2014 року проходив семінар для керівників підприємств агропромислового сектора.

Проведення подібних семінарів у зимовий період стало вже традицією, оскільки в ході навчання учасники отримують багато корисної інформації. Організаторами такого комплексного заходу є Департамент агропромислового розвитку області та Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

 Мета такого спілкування-навчання – конкретні рекомендації щодо взаємодії керівників і бухгалтерів у різних нестандартних ситуаціях при спілкуванні з контролюючими органами. Присутні керівники агропідприємств із великою увагою слухали рекомендації про підготовку до перевірок, процес проходження перевірок і подальші дії щодо оскарження результатів перевірок. За підсумками зустрічі керівники відзначили, що після даного семінару вони по-іншому побачили роботу своїх бухгалтерів. Стало зрозуміло, наскільки важлива злагоджена взаємодія керівника і бухгалтера.

Усі матеріали, використані в доповіді, були підібрані з публікацій єдиного в Україні спеціалізованого видання для бухгалтерів агросектора «БАЛАНС-АГРО», яке, за відгуками учасників, своєчасно допомагає у вирішенні найрізноманітніших юридичних, податкових, бухгалтерських питань, що виникають у ході робочого процесу.

Дуже приємною подією семінару стало привітання Департаменту АПР Волинської ОДА редакції журналу «БАЛАНС-АГРО» з 15-річчям діяльності, у якому відзначено багаторічну підтримку та допомогу, що надаються читачам видання, а також заслужений авторитет серед керівників і бухгалтерів АПК України і Волині зокрема.

Відгуки учасників заходу:

«Виступ доповідача Вікторії Нодарівни був дуже змістовним, точним, лаконічним і навіть захоплюючим. Щиро вдячний за таку зустріч, за відповіді, за сам журнал, який досить добре нам допомагає у роботі і у відносинах з іншими службами. Дякую всім причетним працівникам!» – В. Вавринович, директор ТОВ «Волинь Нова», ПП «Райдуга»  

 «Змістовна та цікава доповідь! Роз’яснено актуальні аспекти ведення бухгалтерського обліку. Для керівника підприємства дуже актуальне проведення перевірок органами ДПІ. Важливо правильно організувати облік та убезпечити своїх працівників від нечесних та неправомірних дій працівників ДПІ». – Ю. Семенчук, ПП «Агродім «Замшани»   

«Я дуже вдячний за інформацію і семінар, який був сьогодні проведений». – О. Куденчук, голова ФГ «Добробут»

«Семінар дуже змістовний, дякуємо!» – В. Уринюк, директор СТОВ «Стожари».
[i1187] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!