Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

"Укрзалізниця" змінила тарифи на транзитне перевезення контейнерів

March 4, 2016

Для універсальних 45-футових контейнерів транзитні тарифи знижені на 20 %, а для рефрижераторів довжиною понад 40 футів - збільшені в 1,2 рази

"Укрзалізниця" як керуюча справами Тарифної політики залізниць держав - учасниць СНД (ТП СНД) змінила схему транзитних тарифів для контейнерних перевезень по мережі залізниць України.

Згідно з новим тарифним положенням, введено зниження тарифу на 20 % для універсальних 45-футових контейнерів в транзитному сполученні. Вартість перевезення даного парку прирівняна до тарифів на 40-футові контейнери (FEU).

У той же час введено подорожчання для ізотермічного контейнерного парку - підвищені в 1,2 рази тарифи для рефконтейнеров з розмірами більше 40 футів. Підвищення охоплює навантажений і порожній парк, інвентарний і власний.

Крім того, підвищена гнучкість тарифного регулювання перевезень танк-контейнерів - замість тарифів для конкретних типорозмірів введена градація тарифів за діапазонами типорозмірів.

Дані тарифні умови включають перевезення контейнерів в транзитному сполученні Північ-Південь (поїздами Viking і ZUBR). Час дії нового тарифного положення - до закінчення 1-го півріччя 2016 року.

В рамках ТП СНД "Укрзалізниця" є одним з лідерів як за кількістю наданих тарифних знижок для транзиту, так і по охоплюваній (пільгової) вантажний номенклатурі. Зокрема, в ТП СНД на 2016 рік "Укрзалізницею" актуалізовані близько 30 нових позицій пільгового транзиту з упором на масові (сировинні) вантажі.

Источник: http://uteka.ua/ua/publication/Ukrzaliznicya-izmenila-tarify-na-tranzitnuyu-perevozku-kontejnerov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!