Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Алгоритм заповнення форми № 31-авто: роз’яснює Держстат

February 9, 2015

Держстат надав  роз`яснення, які містять інформацію щодо показників та змісту форми державного статистичного спостереження № 31-авто (квартальна) "Звіт про перевезення автомобільним транспортом вантажів за видами вантажів та пасажирів за видами сполучення" (далі - форма).
Форма охоплює дані за квартал звітного року. Показники I розділу форми "Перевезення вантажів" відображені в числах з двома десятковими знаками після коми, II розділу "Перевезення пасажирів автобусами" - з одним десятковим знаком після коми.
Форма включає дані: 
- про роботу вантажних автомобілів, пов`язану з виконанням вантажних перевезень, у тому числі міжнародних, на власному й орендованому транспортному засобі, на комерційній основі (тобто за плату); обсяги перевезень, виконані пікапами та фургонами на шасі легкових автомобілів та на автопричепах; 
- про роботу пасажирських автобусів на маршрутах, за разовими замовленнями інших юридичних осіб та в порядку індивідуального обслуговування фізичних осіб, уключаючи екскурсійні та туристичні перевезення пасажирів на комерційній основі (тобто за плату). Містить дані обліку про перевезення пасажирів за всіма видами сполучення (міському, приміському, міжміському та міжнародному).
Показники форми не враховують даних про роботу рухомого складу для власних потреб юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів та роботу власного рухомого складу, який передано в оренду (без водія) іншим юридичним та фізичним особам і документальний облік роботи яких виконується ними.

Роз`яснення Держстату від 04.12.14 р. № 17.4-12/61.

Новини за темою:
Рекомендації щодо заповнення оновленої форми № 51-авто (місячна)
Звіт про транспорт за новою формою: рекомендації щодо заповнення

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!