Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Алгоритм заповнення форми № 1П-НПП (річна): роз’яснює Держстат

January 18, 2016

Держстат надав роз'яснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1П-НПП (річна) "Звіт про виробництво та реалізацію промислової продукції".
Ці Роз'яснення містять інформацію щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1П-НПП (річна) "Звіт про виробництво та реалізацію промислової продукції" (далі - форма).
Розділ I форми вміщує показники про виробництво промислової продукції за видами у звітному та попередньому роках, яку було вироблено на власних або орендованих потужностях (із власної сировини або сировини замовника) та яка за позиціями Номенклатури продукції промисловості (далі - Номенклатура), затвердженої на звітний рік наказом Держстату, у графі 4 має позначку "р".
У випадку випуску продукції у рамках договору про спільну діяльність показники форми містять дані учасника договору, на потужностях якого (власних чи орендованих) вироблена така продукція, і уключають загальний обсяг її виробництва.
Розділ I форми також містить показник щодо реалізованої продукції, виробленої з власної сировини, у звітному році.
Розділ II форми уміщує інформацію про наявність електростанцій (електрогенераторних установок) потужністю менше 500 кВт, їх потужність і виробництво електроенергії.
У розділі I значення показників форми (графи 1 - 4) мають формат представлення в числах залежно від одиниці вимірювання продукції, зазначеної у графі 3 Номенклатури:
- за одиницями вимірювання, в назвах яких присутні слова "мільйон", "тисяча", - з одним десятковим знаком (після коми);
- за іншими одиницями вимірювання - у цілих числах.
Значення показника у графі 5 відображено в числах з одним десятковим знаком (після коми).
Значення показників Розділу II відображено у цілих числах в одиницях вимірювання, які вказані у формі.
У вільних рядках форма уміщує інформацію про вироблену на підприємстві продукцію, яка не передбачена Номенклатурою (назва продукції, дані щодо показників).
Показники форми ґрунтуються на даних первинної документації (відомості, накладні, акти, картки, книги обліку) та даних бухгалтерського обліку.

Роз'яcнення Держстату від 23.10.15 р. № 17.4-12/17.[d2810]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!