Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Актуальні питання платників єдиного податку на семінарі у м. Житомир

June 26, 2014

На численні прохання бухгалтерів черговий семінар у Житомирській області, який відбувся  24 червня 2014 року, був присвячений вічній темі – ЄДИНОМУ ПОДАТКУ. За цією темою у бухгалтерів завжди виникає дуже багато запитань і тому, незважаючи на відпустковий період, у залі зібралося 69 бухгалтерів.

Відкриваючи семінар, голова Житомирського осередку Всеукраїнського клубу бухгалтерів і директор представництва ВКК «Баланс-Клуб» Горбунова Р. А. звернула особливу увагу присутніх на те, що  конкурс «Кращий бухгалтер України-2014» уже стартував, і закликала всіх бухгалтерів стати його активними учасниками. Також було зазначено, що в день проведення семінару закінчується 8-й Всеукраїнський конгрес і подробиці про його результати можна буде  дізнатися вже на наступному семінарі в липні.

Постійний лектор «Баланс-Клубу», сертифікований аудитор, кандидат економічних наук, докторант Панченко І. А. розповіла присутнім про останні новини законодавства і про перспективне законодавство з його докладним аналізом. А також були розглянуті питання щодо доходів і витрат, фінансової допомоги, особливостей в обліку ПДФО та ЄСВ, операцій з оренди основних засобів і відповідальності єдинників.

Наприкінці семінару було надано відповіді на запитання із залу, а також на численні індивідуальні запитання, які бухгалтери ставили вже після закінчення семінару.

Коли б не господарі залу, які квапили присутніх, то потік запитань, напевно, розтягнувся б іще довше. Розходилися всі дуже задоволені семінаром, залишили більше 20 відгуків, що було дуже приємне організаторам семінару. Наведу тільки деякі з них.

ТОВ «Карго-лайн»: «Щодо сьогоднішнього семінару: змістовний і всеосяжний огляд новин, цікаве висвітлення актуальних проблем. Спасибі за активну і постійну роботу менеджерів, які завжди повідомляють про семінари, за можливість консультацій, за розсилку новин і за увагу до всіх вимог клієнта».

ТОВ «СОЮЗ АВТОМОТІВ»: «Дуже точно і доступною мовою передано інформацію. Чітко відповідали на додаткові запитання. Дуже багато отримала корисної інформації за темою єдиного податку і фінансової допомоги. Спасибі за корисно проведений час».

ФОП Мирончук: «Спасибі за змістовні відповіді, допомогу в спірних питаннях, участь у житті бухгалтерів. Завжди на семінарах отримую практичні та важливі поради».

ФОП Середюк І. Ф.: «Дізналася багато цікавого про мобілізацію, про безплатні товари, послуги тощо. Дуже приємні організатори семінару. Велике спасибі!»

ВП «Гранітдрев»: «Усі запитання розглянуто на прикладах, що для бухгалтерів дуже важливо. Почула свіжі новини. Довго чекала семінару саме з єдиного податку. Семінари  відвідую з 2012 року. Велике вам спасибі!»

ФОП Сорокопуд В. М.: «Для мене дуже важливі семінари. Я ходжу на всі ваші семінари. І завжди знаходжу для себе щось корисне. Інна Анатоліївна завжди все розповідає дуже доступно. Спасибі за семінари!»
[i1471] 

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!