Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Акт чи довідка документальної перевірки митниці за уніфікованим зразком

February 8, 2017

Наказом ДФС від 16.01.17 р. № 23 затверджені Методичні рекомендації щодо оформлення актів (довідок) документальних перевірок дотримання вимог законодавства України з питань державної митної справи.
Методичні рекомендації призначені для застосування посадовими особами органів ДФС та спрямовані на запровадження єдиної системи відображення в актах (довідках) перевірок відомостей, пов’язаних з формуванням висновків щодо додержання платниками податків – юридичними особами та представництвами нерезидентів законодавства з питань державної митної справи.
Впровадження Методичних рекомендацій дозволить покращити здійснення пост-митного аудиту в Україні шляхом застосування загальної методики щодо заповнення актів (довідок) про результати перевірок та зразків форм цих актів і додатків до них, підвищення якості оформлення результатів документальних перевірок, і, як наслідок, зменшення виникнення спірних питань з платниками податків під час узгодження платниками податків результатів перевірок та оскарження прийнятих за їх результатами податкових повідомлень-рішень.
У рекомендаціях наведено зразки форм інших документів, що оформлюються під час проведення документальних перевірок.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Akt-ili-spravka-dokumentalnoj-proverki-tamozhni-po-unificirovannomu-obrazcu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!