Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ах, Одеса, перлина біля моря, або Про те, як передплатники видань «Баланс-Клубу» відвідали Одесу

April 23, 2014

Переможці другого і третього розіграшів за акцією «Тур вихідного дня» відсвяткували Великдень у харизматичній і сонячній Одесі.

З 19 по 21 квітня щасливчики разом зі своїми близькими насолодилися незабутнім відпочинком в одному з приємних міст України – Одесі.

Місто зустріло наших переможців чудовою погодою: приємним морським бризом, квітневим сонячним теплом, яскравим весняним листям і цвітінням фруктових дерев.

Група побувала на оглядовій екскурсії в центральній частині старої Одеси, дізналася багато цікавих історичних фактів і легенд, зарядилася справжнім одеським настроєм. А ще наші переможці відвідали одеські катакомби. Тільки в Одесі, Римі та Парижі є така унікальна визначна пам`ятка. Але якщо загальна довжина римських катакомб – близько 500 кілометрів, а паризьких – близько 300, то одеські катакомби протягнули свої похмурі щупальця на 2,5 тисяч кілометрів. Це найзагадковіші, найскладніші і найзаплутаніші рукотворні печери у світі. У XIX столітті катакомбами з успіхом користувалися контрабандисти і розбійники, у ХХ – революціонери і партизани. Чи знаєте ви, що складати план одеських катакомб заборонив той, хто потребував його більше за всіх? 

Переможці приїхали з різних куточків України: з Тернопільської, Львівської, Донецької, Київської областей і Криму. Усіх їх об`єднував гарний настрій, Великдень в Одесі і компанія «Баланс-Клуб», завдяки якій відбулася ця маленька, але дуже приємна подорож. Вони придбали нових друзів та отримали масу приємних вражень на весь рік.

Компанія «Баланс-Клуб» урочисто вручила переможцям іменні подарункові сертифікати.

Акція «Тур вихідного дня» триває, і вже 20–24 червня 2014 року стануть відомі імена наступних чотирьох переможців, які відправляться в Одесу на День незалежності.

Поспішайте оформити передплату і зареєструватися на сайті для участі в розіграші.

В акції беруть участь передплатники на півроку і рік.
[i1304] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!