Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Юристи-практики поділяться з бухгалтерами навичками спілкування з правоохоронними та контролюючими органами

August 31, 2015

27 вересня в рамках Третього форуму бухгалтерів сільськогосподарської галузі України, який відбудеться в Одесі з 25 по 29 вересня, буде проведений практикум «Практичні навички спілкування з правоохоронними та контролюючими органами».
Організаторами практикуму виступатимуть юристи адвокатського об'єднання «ЮСКУТУМ», які поділяться з бухгалтерами своїм практичним досвідом та дадуть відповіді на всі запитання, що хвилюють бухгалтерську спільноту України.

У програмі практикуму:

  1. Чому виникає "любов" з правоохоронними органами? Перші побачення. Хто і як повинен зустрічати гостей? 10 кроків до порядку у своїй компанії.
  2. Відповідати чи не відповідати на запити?
  3. Чи є альтернатива обшуку? Тимчасовий доступ: як це працює?
  4. Обшук: як розслабитися й отримувати задоволення, або Правила ефективної поведінки директора під час обшуку.
  5. Десять способів визначити, чи хороший ваш адвокат.
  6. Рольова гра. Відчуй себе на допиті.

Спікери:

[p2546]Денис Овчаров, адвокат, партнер практики правової безпеки бізнесу АО «Юскутум». Спеціалізується на вирішенні спорів, конфліктів із контролюючими, правоохоронними та іншими органами.
Більше 10 років досвіду юридичної практики. Віце-президент із правових питань Клубу професійних переговорників. Автор і ведучий ряду семінарів, практикумів.
Розробив інструкції для бізнесу, як поводитися при перевірках, обшуках, а також на допитах. Працює з найбільшими компаніями на українському ринку, однією з яких є EX.UA, а також із найбільшими міжнародними компаніями.
Правову безпеку бізнесу розглядає як один з основних методів запобігання ризикам порушення кримінальних справ, а також велику увагу приділяє превентивним заходам, які потрібно впроваджувати в компанії.

[p2547]Ксенія Проконова, старший юрист практики правової безпеки АО «Юскутум», адвокат із 10-річним досвідом роботи. Тренер для кандидатів у нову поліцію МВС України, координатор OdesSOS.
Має практику врегулювання конфліктів шляхом медіації. Брала участь у розробці та впровадженні інструкцій для бізнесу, як поводитися при перевірках, обшуках і допитах. Крім комерційної діяльності має правозахисний досвід. Правову безпеку бізнесу вважає одним із перших кроків, який повинен зробити власник бізнесу на своєму шляху його створення та розвитку. Превенція завжди дешевша, ніж реагування на «гарячі» ризики.

Додаткову інформація про практикум і Форум дізнавайтеся за телефонами:
+38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093 24 08, +38 (056) 370-44-25 та на сайті
www.forumagro.wix.com/2015

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!