Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Агро-новини від 7 серпня

August 8, 2016

Мінагропрод підтримає ідею єдиного податку з гектару
Пропозиції аграріїв щодо оподаткування та державної підтримки галузі обіцяють узгодити.
Уряд обіцяє узгодити пропозиції аграріїв щодо оподаткування та державної підтримки галузі на засіданні 5 серпня, пише прес-служба Аграрної партії України (АПУ).
Міністерство аграрної політики декларує готовність підтримати ідею єдиного податку з гектару. Стосовно спецрежиму ПДВ обіцяють обговорити зниження до 7% ставки для тваринництва і молочного скотарства, тобто соціально вразливих напрямків. Для малих виробників також готові говорити про зниження компенсаційної ставки до 7%.
Аграрії до 5 серпня, коли відбудеться наступне засідання під головуванням першого віце-прем’єра, мають представити результати роботи вузькопрофесійної робочої групи. А представники Мінфіну і Мінекономіки до 15 серпня обіцяли розробити податкову базу для формування бюджету.
 Міністерство фінансів озвучило, що не має заперечень щодо єдиного податку з гектару. Мовляв, є лише деякі деталі, які треба уточнити. Звісно, поки що «уточняти» у них погано виходило. Але будемо бачити, як виходитиме під головуванням першого віце-прем’єра.

Фермер повернув державі земельні ділянки вартістю 1,3 млн грн
На Запоріжжі фермер повернув державі земельні ділянки площею 44 га і вартістю 1,3 млн грн.
Громадянин на час звернення до райдержадміністрації із заявою про передачу йому земельних ділянок для ведення фермерського господарства вже був засновником та головою діючого фермерського господарства. А відтак земельну ділянку мав право отримати у користування лише за результатами проведення земельних торгів.
Докладніше дивись за посиланням: http://teren.in.ua/2016/08/07/agro-novyny-7-serpnya/.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Agro-novosti-14.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!