Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Електронні держзакупівлі

February 24, 2014

Затверджено Порядок організації та проведення конкурсного відбору електронних майданчиків та операторів електронних майданчиків.
Передбачено, що оператор електронного майданчика має право провадити передбачений Законом «Про здійснення державних закупівель» вид діяльності з дати включення такого оператора відповідно до законодавства до Реєстру електронних майданчиків та операторів електронних майданчиків.
З метою проведення конкурсного відбору оператора електронного майданчика для забезпечення проведення процедури електронного реверсивного аукціону Мінекономрозвитку утворює конкурсну комісію.
Конкурсний відбір проводиться не рідше ніж один раз на 3 роки.

Постанова КМУ від 12.02.14 р. № 44 набуде чинності через 15 днів після затвердження Регламенту електронного майданчика, але не раніше дня опублікування («Урядовий кур`єр» від 19.02.14 р. № 32).

До відома, Держпідприємництво підтримало проект наказу «Про затвердження Регламенту електронного майданчика» як черговий крок у напрямку вдосконалення нормативно-правової бази у сфері державних закупівель.
Проектом наказу пропонується затвердити Регламент електронного майданчика, який визначає:
– правила, що регулюють взаємодію між оператором електронного майданчика і його абонентами під час здійснення державних закупівель за процедурою електронного реверсивного аукціону;
– відносини (включаючи права, обов’язки та відповідальність), що складаються між ними у процесі виконання дій на електронному майданчику.
На сьогодні процедура електронного реверсивного аукціону на практиці поки не використовується, оскільки ще не прийняті всі необхідні підзаконні акти.


Новини за темою:

Перевірку держзакупівель зустрічаємо у всеозброєнні!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!