Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Експеримент з продажу виробів з дорогоцінних металів

January 24, 2017

Мінфін прийняв наказ від 15.12.16 р. № 1090 "Про проведення експерименту із запровадження продажу окремих виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України шляхом проведення електронного аукціону".
Згідно з документом буде проведено з дня набрання чинності цим наказом до 31 травня 2017 року експеримент із запровадження продажу окремих виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України шляхом проведення електронного аукціону.
Також затверджено Тимчасовий порядок продажу окремих виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України шляхом проведення електронного аукціону.
Цей Порядок визначає процедуру продажу окремих виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України шляхом проведення електронного аукціону.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Eksperiment-po-prodazhe-izdelij-iz-dragocennyx-metallov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!